egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Vila, rest

I söndags var det yoga, igår körde jag styrketräning på lunchen och i dag har jag varit på mitt andra spinningpass. Känner att jag behöver ett par dagars vila nu så att min kropp får återhämta sig. Vila är minst lika viktig som träningen i sig och tillsammans med bra mat så blir det komplett. Jag har börjat äta gröt och ägg till frukost nu och faktum är att jag står mig mycket bättre på förmiddagen än med ett par ostmackor bara . Jag börjar inte längta efter lunchen redan vid niotiden utan klarar mig fram till lunch mycket bättre. Så hittills idag; bra mat och bra träning. Fattas bara vilan så nu går jag och lägger mig. Gonatt!

e Sunday it was yoga, yesterday gym and today my second spinning class. I really need a couple of days of rest now so that my body can recover. Rest is as important as workout as such and together with good and nutricius food it is compleat. I have started to eat oatmeal and eggs for breakfast and as a matter of fact I don’t get hungry for lunch as early as if I only have some cheese sandwishes. I don’t start longing for lunch at around nine in the morning. So far today; good food and good training. All that’s left is some good rest so I better go to bed. Good night!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *