egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Summering, summary

Så var det slut på veckan. Söndag kväll. Var på yoga idag. Det kändes bra och jag är glad att jag tog mig över tröskeln och gick dit och inte bangade. Det var nära idag. Denna veckan blev inte så dålig som den såg ut att bli. Styrketräning på hotellet i Berlin en gång, cykling både fredag och lördag och så yogan idag. Är nog läge för en vilodag i morgon.

End of the week. Sunday evening. I went to a yoga class today. It felt good and I am glad I really went. This week ended up not too bad, as it looked earlier. A workout in the gym at the hotel in Berlin, biking Friday and Saturday and then yoga today. I think I need a day of rest tomorrow.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *