egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Bra vecka, good week

Så var det dags för utvärdering av veckan som jag lovade förra söndagen. Så här såg ju planen ut…

Måndag: Styrketräning på lunchen
Tisdag: Prova-på-spinning (äntligen fått tummen ur och bokat ett pass)
Onsdag: Vila
Torsdag: Bikramyoga (jag är på väntelista men kommer nog med)
Fredag: Vila (ska klippa mig också!)
Lördag: Ingenting, båda sönerna har saker som jag måste vara med på
Söndag: Spinning eller yoga – vi får se

… och det gick ju lysande. Jag gjorde allt som jag tänkte mig, ett styrketräningspass, ett spinning och två yogapass. Nöjd! Toppen är ju förståss den grymma yogaklassen jag hade i torsdags. Näst bäst var att det faktiskt var kul att gå på spinning och att jag naturligtvis ska fortsätta. I morgon början en ny vecka, vi får se vad jag hinner och känner för.

e Time to evaluate the week as I promised last Sunday. This was the plan…

Monday: Gym at lunch
Tuesday: My first spinning class (finally I booked it!)
Wednesday: Nothing
Thursday: Bikramyoga (I am on waiting list but will probably make it)
Friday: Nothing (except going to the hair dresser but that is no real workout)
Saturday: Nothing, too many things with my boys
Sunday: Spinning or yoga, not decided yet

… and it went just fantastic. I did all I had planned, one gym hour, one spinning class and two yoga classes. Feels good! The top of the week is of course the awesome yoga class I had Thursday. Second best was the it actually was fun doing spinning and that I will continue practicing that. Tomorrow is the beginning of a new week, let’s see what I feel like and what I have time to do.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *