egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Kanske… maybe…

Jag fick ordentlig träningsvärk av min hotellrumsträning igår så nytta gjorde den. Kändes så pass  mycket i benen att jag hoppade över träningen, dvs jag fastnade i en Liza Marklund-bok och kunde inte slita mig förän det var dags att gå och käka. Nu har jag läst ut boken tack och lov så jag kan släppa den. Det är därför jag inte läser böcker så ofta, speciellt inte hemma. Jag kan bli så fullständigt uppslukad av en bok så jag har ibland svårt att fungera normalt. Det här med att läsa ett kapitel och sen lägga ifrån sig boken funkar inte för mig. Jag måste helt enkelt läsa klart. Kanske är det så jag fungerar… kanske är det därför jag kommit på det här med egotrippen… den finns där i mitt huvud och enda sättet av bli av med den är att genomföra resan… kanske…

My muscles are sore all right today from the hotel room workout yesterday so it hit where it was supposed to do. It felt so much in my legs that I skipped the workout today. Or actually I got stuck in a book and I could not put it down until it was time to have dinner. And now back at the hotel again I finished it so I can finally drop it. That is why I don’t read books very often, especially not at home. I can get so compleately absorbed in a book so I even have problems functioning in real life. This thing about reading a chapter and then put down the book does not simply work for me. I just have to finish the book. Maybe it is how I function… maybe it is the reason for me getting this idea about the egotrip… it is in my head and the only way to get rid of it is by just doing it… maybe…

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *