egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Hotel workout

Jag gjorde det faktiskt. Tränade på hotellrummet. Först kändes det fåningt men när pulsen och andningen ökade och svetten började krypa fram så försvann fånigheten och det blev riktigt jobbigt. Först gjorde jag en uppvärmning på fem minuter med en massa olik hopp hit och dit och fram och tillbaka och upp och ner. Började sen med styrka där hela kroppen var involverad; ben, armar, mage och rygg. Sen lite kondition som tex springa på stället och twisthopp. Lite mer styrka och avslutningsvis balans och lite stretch. Totalt höll jag på i 30 effektiva minuter. Bra genomkörare.

I actually did it. The workout in the hotel room I talked about. First it felt kind of silly but when the puls went up and the sweat broke out the sillyness disappeared and it became really hard work. First I did a warm up series of a bunch of different jumps; back and forth and here and there and up and down. Started then with some muscle work for the whole body and then some puls raising running and jumping again. Some more muscles and then some balance and stretch. Al in all 30 very efficient minutes. A good workout.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *