egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Gym

Styrketräning idag. Jag skojade till det lite och utmanade mina muskler en aning genom att öka belastningen men istället köra 2×8 istället för 2×15. Jag kände mig stark faktiskt. Tricket är ju att jag orkade och vet att jag kommer att komma dit med 2×15 också så det är både fysikt och mentalt motiverande att köra ett sånt här pass ibland. Avslutade precis som häromdagen med 15 minuter intervall på stepmaskinen och 5 minuter rodd. Var redigt trött och svettig efter detta.

Gym today. I tried to challange my muscles a bit by increasing the weights some and do 2×8 instead of 2×15. I felt strong actually. The trick is that I could do it and that I know that I will be able to use the same vweights for 2×15 eventually. So it is both fysically and mentally motivating to do a workout like this. Just as the other day I finished with 15 minutes of intervals on the step machine and 5 minutes in the rowing machine. I was tired and swetty all right after that.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *