egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Gym

Styrketräning idag. Jag skojade till det lite och utmanade mina muskler en aning genom att öka belastningen men istället köra 2×8 istället för 2×15. Jag kände mig stark faktiskt. Tricket är ju att jag orkade och vet att jag kommer att komma dit med 2×15 också så det är både fysikt och mentalt motiverande att köra ett sånt här pass ibland. Avslutade precis som häromdagen med 15 minuter intervall på stepmaskinen och 5 minuter rodd. Var redigt trött och svettig efter detta.

Gym today. I tried to challange my muscles a bit by increasing the weights some and do 2×8 instead of 2×15. I felt strong actually. The trick is that I could do it and that I know that I will be able to use the same vweights for 2×15 eventually. So it is both fysically and mentally motivating to do a workout like this. Just as the other day I finished with 15 minutes of intervals on the step machine and 5 minutes in the rowing machine. I was tired and swetty all right after that.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *