egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Merinoull… igen, merino wool… again

Igår kom mitt paket med mina nya merinoullkläder som jag skrev om 21/11. Paketet borde kommit för länge sen och vi har trott att det varit förlorat men igår dök det upp. Det var två cykelbyxor och en bh-top, och nu kommer beviset för att jag är fullständigt och obotligt insnöad i det här med merinoull, två trosor i ull. No further comments. C sa till mig att jag inspirerat henne och hennes man att köpa merinoulltröjor så jag får ju leva upp till mitt rykte. Min plan är att ha (nästan) bara merinoullkläder på min resa. Allt passade i all fall bra och jag är mycket nöjd.

e Yesterday I got my package with meriono wool clothes that  I wrote about 21/11(you can look at the pictures, it’s only in Swedish). The clothes I found on www.ibex.com. It was two pairs of biking shorts and a top, and now comes the proof that I am fully a merino wool fan, two pairs of underwear in wool. No further comments. C said to me that I had inspired her and her husband to buy merino wool shirts so I had to live up to my reputation. My plan is top have (almost) only merino wool clothes on my trip. It all fitted very well and I like all of it alot.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *