egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Schampo

Nu har jag varit i affären H tipsade om i en kommentar häromdagen och köpt schampo-tvål och, hör och häpna, en tvålkopp! Återstår bara att testa schampot om det är bra. Det blir i alla fall perfekt att ta med på cyklingen. Tack H! Vill ni kolla in så finns de på www.lush.se.

In a comment to the ”things part 10” H wrote about a store that sells soaps and even schampo bars. I went there today and checked it out. And I did buy a schampo bar and believe it or not, a small box for the bar. All that is left now is to check if the schampo is good. At least it will be great to bring on my bike tour. If you want to check it out look at www.lush.com for your nearest store or on-line shop.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *