egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Step machine

Årets första träningspass. Stryketräning på lunchen. Jag harvar fortfarande med mitt grundpass som jag tidigare skrev om, inklusive 10 minuters roddmasking som uppvärming, men idag skruvade jag till det lite och körde 15 minuter intervall på stepmaskinen efter strykan. En minut med lägre belastning och en minut lite tuffare. Det kändes bra att vara igång efter juluppehållet. I morgon blir det förhoppningsvis ett yogapass. Jag står som reserv på två tider så jag hoppas…

The first training session of the year. Gym training during lunsh hour. I am still working on my basics as I have been writing about before including 10 minutes of warm up on the rowing machine. But today I took it to the next level by working out on the step machine for 15 minutes after the weights. I did intervals, one minute low and one minute higher impact. Tomorrow it is hopefully a yoga class scheduled. I am on a waiting list for two classes so I can only hope…

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *