egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Choklad, chocolate

Är man bara tillräckligt motiverad så kan man göra vad som helst. Jag har slutat äta choklad och det är inte för att blir nyttigare eller för att jag avlagt nåt godisförbudsnyårslöfte. Nej, det är för att jag misstänker att det kan hjälpa till att utlösa migrän. Jag tror inte att det är orsaken till migränen som sköljt över mig lite för ofta den sista tiden men jag ser ett samband med att jag har ätit choklad och att jag fått migrän dan efter. Choklad är en klassisk migränriskfaktor så helt långsökt är det inte. Men nu är det slut med chokladen. I helgen stod det en stor chokladask framme och tidigare hade jag garanterat satt i mig minst halva själv men nu rörde jag den inte och var inte ens sugen. Hoppas det håller i sig.

If you are motivated enough you can do anything. I have quit eating chocolate and it is not because of some health line or some kind of anti-sweets-new-year’s-resolution. No, it is because I suspect it to trigger my migraine. I don’t think it is the bottom reason for the migraine I have had lately but I can se a link between eating chocolate and having migraine the next day. Chocolate is a classic migraine risk factor. But now it is over with the chocolate. This weekend we had a large box of chocolate in the house and before I would have at least eaten half of it but now I did not touch it and I did not even want to. It wasn’t even hard. I hope it stays that way.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *