egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Spinning

Jag har kollat upp spinning på några ställen nära där jag bor och nu har jag bestämt mig för att prova. Förhoppningsvis på onsdag när det är ledigt så ska jag prova. Det är helt enkelt för kallt och risk för halka nu när det är vinter för utecykling. Dessutom kan det nog vara bra med spinningträning som jag i alla fall tror är mer högintensivt och mer puls än när jag cyklar ute. Ska ringa och kolla upp det i morgon. Annars ska jag försöka med ett yogapass och ett eller två lunchpass på gymmet. Det är planen för denna vecka.

I have checked the availability of spinning on several places around here and I have now decided to try it. Hopefully on Wednesday when I am off work I will try. It is simply too cold and to high risk for ice for outdoor biking now. Besides I believe it could be good for me with spinning since I think it is mor high intense and with higher puls than when I am biking outdoor. I will call and check it tomorrow. In addition to this I will try to get one yoga class and one or two lunch gym sessions. that is the plan of the week.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *