egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

I år ska det ske, this year it will happen

Så var det ett nytt år. Men det är inte vilket år som helst. Det är i år det ska hända. Det är i år jag SKA komma ända fram och UPP på Kebnekaise. Det är exakt 183 dagar till avresan söndagen den 4 juli. Fast innan dess krävs nog en och annan mil på cykeln för att vara helt redo. Jag hoppas att vintern som är kvar blir mild så att det går att cykla så att jag när våren kommer kan lägga in en ny växel.

So it is a new year again. But this year is not just any year. It is this year it will happen. It is this year I WILL get all the way and UP on Kebnekasie. It is exactly 183 days until departure on Sunday July 4th. But before that it does take a mile or two on the bike to really get ready. I hope the rest of the winter will be mild and cyclable so that I will be ready for the next gear when spring arrives.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *