egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Muskler? muscles?

Tränade idag precis som jag sa. Uppvärmning med roddmaskin och sen styrketräning. Jag började ju med ett grundprogram i höstas men eftersom det blir så sporadisk träning så harvar jag fortfarande med det. Känns som om jag hela tiden börjar eller börjar om. Nåväl. Det är väl inte hela världen. Det viktiga är ju inte att bygga massa muskler och bli tokstark. Jag stryketränar för att få en allmän stryka i kroppen så att den orkar sitta på cykeln så mycket som jag kommer att göra.

e I did go to the gym as I had in mind. Warm up with the rowing machine and then weights and machines. I starded a basic program this fall but since I don’t make it to the gym that often I am still on it. It feels like a start all over every time. Well. No big deal. The important thing is not to build large muscles or get really strong. I go to the gym to get a basic strength in my body so that it can take all those coming days on the bike.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *