egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Migrän & magi, migraine & magic

Igår var jag och sonen på Idol i Malmö arena. Det var helt fantastiskt och nästan magiskt. Dagen började inte lika bra; jag hade migrän när jag vaknade så det var bara att stänga av väckarklockan och somna om. Synd för jag hade ju tänkt cykla till jobbet. Framåt eftermiddagen piggnade jag till och kvällen sen blev riktigt bra. Huvudvärken var som bortblåst när idolerna (och speciellt Erik förståss) sjöng så taket lyfte i arenan.

Idag har jag klippt mig, handlat, lagat mat och pysslat med pärlor. Ingen träning så långt ögat når. Får nog bli en långtur på cykeln i morgon. Ja, så får det bli.

Yesterday me and my son were to the live show of Swedish Idol. It was fantastic and almost magical. The day did not start out quite as good, I woke up with a terrible migraine head ache so I just turned off the alarm and went back to sleep. Too bad because I was going to bicycle to work. In the afternoon I startded to get back to life and the evening then was really good. The head ache was as blown away when the idols (and especially Erik of course) sang the roof of the arena.

Today I cut my hair, did som shopping, cooked dinner and made a few necklaces with my strings and pearls. No training as far as the eye can reach. It´ll have to be a long bicykle ride tomorrow. Yes, that it is.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *