egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

cykel bike

Idag fick jag hem min cykel i alla fall och det var kanske lite halt på nån fläck men det var inga problem att ta sig hem. Kändes härligt att trampa på. Det var halvvind som man skulle ha sagt om det varit en segelbåt. Det var ju ganska kallt, bara nån plusgrad och jag kan säga att de nya (fina?) knävärmarna var väldigt varma. Perfekt. Tyvärr ska det ju bli ännu kallare och kanske också halt de närmaste dagarna så nu får cykeln stå. I morgon blir det gymmet med vikter och roddmaskin och kanske en tripp på trappmaskinen. Härligt att vara igång igen.

e Today I got my bike home and it might have been icy on some spots but it was not any problems getting home. It felt good to pedal again. It was half wind as it would have been called (I think) if it would have been a sailing boat. It was fairly cold, jst above zero (Celcius) and the new (pretty?) knee warmers were warm. Perfect. Unfortunately for biking it is supposed to get even colder and probably icier the next few days so I will keep the bike indoor. Tomorrow I will go to the gym. Nice to be going again.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *