egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Hemma igen, home again

När vi åkte från Mora tidigt i morse var det -16°C, mycket snö och vita vägar. När vi kom till Malmö på eftermiddagen var det +4°C och all snön som fanns här är vi åkte hade regnat bort. Det enda positiva med det var att det började klia i cykelnerven igen. Ingen snö och flera plusgrader betyder ju att det är cykelbart. Min cykel befinner ju sig på jobbet eftersom jag aldrig lyckade få hem den före jul. I morgon ska det ske, då ska jag cykla hem efter jobbet. Längtar.

e When we left Mora early this morning the thermometer showed -16°C. It was alot of snow and white roads. When we came to Malmö this afternoon it was +4°C and all snow that was here when we left had rained away. The only positive thing about that is that it started to itch in my cycling nerve. No snow and several degrees above zero means it is cyclable. My bike is at work since I did not manage to get it home before Christmas. But tomorrow it will happen, I will bike home after work. I can’t wait.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *