egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

English

Idag är det premiär för engelska i bloggen. Jag kommer i fortsättningen att skriva inläggen både på svenska och engelska för att mina utländska vänner och kollegor också ska kunna följa bloggen. Allt är ju inte översatt ännu. Första sidan, gästboken och detta inlägg. Men jag kommer att försöka överstätta mer och mer.

e Finally the blog is also available in english so my non swedish speaking friends and colleauges can follow the blog. Welcome! Everything is not translated yet. So far only the first page, the guest book and this post but more will come. If you want to comment you can write your message (Meddelande) below, who you are (Namn) and your e-mail (E-postadress) if you want to. It will not be published, only I will see it. To send push the brown button: ”Lämna kommentar”.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *