egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Prylar del 9, things no 9

Jag har fått ett par nya prylar i julklapp att skriva om. Eller snarare så beställde jag ett par av min kära stickande mor. Ett par knärvärmare i ylle. När man cyklar på vintern blir man lätt kall om knäna och det är inte bra. Speciellt inte med mina knän som är den svaga länken på min kropp vad gäller cykling. Jag har ibland cyklat i såna där knäskydd man har när man har ont i knäna, i sånt där typ våtdräktsmaterial som håller ihop och värmer. Men de sitter åt så mycket och är inte sköna att cykla i. Men nu har jag ett par riktigt sköna gråa knäskydd som jag är säker på kommer att värma bra. Längtar efter att få prova dem när jag kommer hem till min cykel.

I got a new par of things to write about. For the english readers I can tell you that I have been writing about favourite things in the past and I have now come to no 9. I got these for Christmas or rather I ordered them from my beloved knitting mother. It is a pair of knee warmers. When bicycling during winter the knees easily get too cold and it is important to keep the joints in your body warm, especially the knees which are the weakest point of my body when it comes to cycling. I have used such knee covers/warmes that you can use when your knees are injured, made of wet suit material kind of. But they are not very comfortable to bike in so I asked my mother to knit a pair in pure wool. I am sure they will work and I cannot wait until I get home to my bike.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *