egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Sol, sunshine

Jag gjorde det. Cyklade alltså. Cyklade först söderut mot brofäset och upp och ner under bron och upp och ner igen. Sen vidare mot Klagshamn. Solen sken i ansiktet, det var länge sen jag fick något av den varan. När jag sen vände hemåt fick jag solen och även vinden i ryggen. Upp igen och under bron. Cyklade faktiskt ett extra varv runt brofästet för att få lite extra backträning. Cyklade förbi några promenerare två gånger, måste ha trott jag var lite tokig. Totalt blev det 32 km. Faktiskt en riktigt härlig tur!

I did it. Went out bicycling as I said I would. I bicycled south towards the Öresundsgbridge. It is the best place to get some hill training becuse from sea level there is a hill up and then down under the bridge and then up again and down to sea level again. It was sunshine and really nice outside, I haven’t felt the sun in my face in a long time. When I bicyle to work it is dark in the morning and dark when I go home and for the past weeks the weather has mostly shown its rainy side. When I turned north again going back I had the sun in my back and the light wind as well. Nice. I passed the bridge again and even took an extra turn so I passed it twice. I passed some sunday walkers twice and they must have thought I was nuts. In total it was 32 km and it took me 1½ hour. A really nice ride!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *