egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Berlin

Träning? Nja, nja denna veckan blir det nog inte mycket. Jag är i Berlin just nu på tjänsteresa. Hade kollat innan om hotellet hade ett gym och det hade de inte. Nu när jag kommer hit visar det sig att de har samarbete med nåt gym i närheten så det hade ju gått (och jag hade haft tid åtminstone idag) så det var lite surt. Fast å andra sidan är det skönt att ta det lugnt på den lilla lediga tid man har när man är ute så här.

e Training? Well, this week it will not be much probably. I am in Berlin right now on a business trip. I hade checked out the hotel before coming if they had a gym but negative. Now when I arrived here yesterday it is so that they are co-operation with a gym close to the hotel so it would have been possible. Too bad. But on the other hand it is kind of nice to jsut relax on the short available free time when travling.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *