egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Kallt i mora, cold in Mora

Jag vet inte vad som hände men jag har haft en liten bloggsvacka. Det är svårt att blogga när man är på tjänsteresa. Det blir liksom inte så mycket tid över. Dessutom blev jag kvar i Berlin en dag extra så jag kom inte hem förens på fredagen. Då var det bara att packa för julresan till Mora. Åkte i lördags och det tog hela dagen förståss. Sen har jag inte haft lust eller tillgång till datorn eller vad jag nu har pysslat med i stället. Mest vilat och tagit det lugnt tror jag. Det är ju inte bara bloggen som har haft en svacka. Även träningen, men det visste jag ju innan i och för sig. I Berlin blev det ju inget. Här i Mora är det så snorkallt så det är svårt att göra nåt. I morse var det -20°C. Hade tänkt mig långa hundpromenader men när stackars Frida fryser om tassarna direkt så blir det inte mycket. Var ute en sväng i går när solen var på väg ner och eftersom det var årets kortaste dag så betyder det vid halv 2 ungefär. Väldigt vackert men kallt, -12°C.

I don’t know what happened but I have not been blogging lately. It is hard to blog when on business trip. it is kind of not very much time left over for that kind of things. Besides I had to stay one more day in Berlin and did not make it home until Friday last week. Then it was just re-packing for the christmas trip to Mora. That took all day Saturday of course. Then I have not felt like blogging or had access to the computer or what ever I have been doing. At lease I have been taking it very slow and resting alot which is actually what I needed. Training has had a paus as well but I knew that coming since there was nothing in Berlin. here in Mora it is so cold that even my planned long walks with the dog have to be shortened. Her paws just get so cold. Yesterday we took a walk in the sunset, which was actually at 1.30 pm but since it was the shortest day of the year yesteday that how is was. It was cold but very beautiful. This morning it was -20°C so the walk was very short.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *