egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Carro, 18

Ibland blir det inte som man tänkt sig. I måndags fick jag ju migrän och kunde inte cykla hem. I går hände precis samma sak igen. Cyklade till jobbet och det gick hur bra som helst men sen på förmiddagen kom migränen.

Jag vill passa på att gratulera min brorsdotter Carro som fyllde 18 år igår! Grattis! Bilden har jag lånat från islandstippen.

Sometimes things doesn’t go as planned. Monday I got migraine and could not bike home. Yesterday the exakt same thing happened again. I was biking to work and evereything was fine but later in the morning the migraine hit again.

I want to congratulate my niece Carro who turned 18 yesterday. Grattis! The picture is taken on Iceland when she and a friend went there on a school project. Their blog, islandstippen, is in swedish but there are alot of nice pictures from Iceland to check out.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *