egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Bikramyoga

Nu har jag varit på yoga. Det var härligt; varmt och skönt och massor med svett. Idag hade energiknippet Oriana klassen. Hon är även en klok kvinna. Idag bad hon oss att njuta av nuet. Inte att tänka att när jag har tränat färdigt tänk vad bra det kommer att kännas. Utan att  verkligen njuta nu, att vara nu och att känna nu. Jag försökte och lyckades väl ganska bra. Faktum är att jag var lite orolig innan för lunchen åt jag på McDonald’s och det kanske inte är det mest opitmal förberedelse men jag kände mig stark och orkade i princip allt.

e I have been to the yoga class. It was great; warm and nice and lots of sweat. For those of you who have not been able to read the blog before I go to a yoga called bikramyoga. It is hatha yoga in 40°C. We do 26 different poses and two breathing exercises during 90 minutes. That is why you sweat so much. Today we were told to focus on the present moment; not to think how good it would feel afterwards. Instead enjoy each moment during the class and be present. I did ok I think. I had a great class.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *