egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Idol

Tyvärr blev det inget inlägg igår som jag lovade. Direkt från jobbet, dusch och sen iväg på middag på kvällen. När vi kom hem vid midnatt var jag bara tvungen att titta på inspelade Idol så det blev sent innan jag kom i säng. Tack och lov att Erik gick till final men synd att inte Tove gör honom sällskap. Igår blev det ju ingen träning men om en stund är jag på väg till ett yoga pass. Skriver om detta när jag kommer hem.

Sorry for not writing yesterday as i promised. Straigth from work, a shower and then dinner out. When we came back around midnight I just had to watch the recorded semi final of Idol. Luckily Erik is now ready for the final next year but too bad Tove didn’t make it. Yesterday I did not have any work out at all but I am now on my way to a yoga class. I will write about that when I get back.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *