egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Cykling och is biking and ice

Jag cyklade idag. Det var knappa 2°C. Det gick riktigt bra trots att det tyvärr var lite halt på ett ställe, i alla fall som jag märkte. Det var på ett ställe där cykelvägen går under vägen så det är nerför och sen en skarp kurva. Hade jag inte kommit på att sätta ner foten och känna efter hade jag nog legat längst ner i diket i kurvan. Nu hann jag ta det väldigt lugnt. Hem var det några grader varmare så inget halt men lite regn. Nu börjar det bli tradigt att skriva om halka så jag lovar i morgon kommer något annat.

e I did bike today. It was just below 2°C. It went well even though it was a little bit icy in one place, at least what I noticed. It was right where the biking road crosses under a road, it is first downhill and then a sharp curve. If I hadn’t thought of putting my foot down to see how the road was I would have ended up in the ditch. Now I could take it very slow. When biking home it was slightly warmer so ice was not a problem. It is getting boring just writing about slippery roads so tomorrow I promise I will write about something else.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *