egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Kan jag bestämma mig eller? Who am I to decide?

Det blev ingen cykling. Jag bestämde mig igår kväll. Det gör för ont att ramla. Med facit i hand hur dagen blev hade det gått alldeles utmärkt. Visst var det kallt i morse men helt torrt. Vid tiden för hemgång kom det lite lite duggregn men det var på plus så det hade inte varit halt. Samma vånda inför i morgon men jag tror det lutar åt att cykla, kanske. Är det minus i morgon bitti så kanske det är halt eftersom det kommit lite regn. Men på eftermiddagen skulle det vara plus helt säkert. Nåväl. Vi får väl se i morgon.

No biking today. I took the decision last night. It hurts to much to fall of the bike. But as the day turned out it would have been a perfect day. Sure it was cold this morning but compleatly dry. By the time of going home it fells a very light rain but it was not freezing so it would have not been icy. Same problem for tomorrow but I do think I will bike, maybe. If it is on the minus side tomorrow it might be icy since it rained some today, but tomorrow afternoon it is supposed to be on the plus side for sure. Well. We will se tomorrow.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *