egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Kallt, cold

Att cykla eller inte… det är frågan. I morgon ska det visst bli kallt, ner mot -5°C i morgon bitti med lätt motvind och visserligen medvind hem men fortfarande kallt, -1°C. Idag har det ju varit torrt så det borde inte vara nåt problem med med halka men man vet ju aldrig. I vintras halkade jag ju omkull med cykeln och det sitter fortfarade i huvudet även om jag inte skadade mig fysiskt mer än ett stort blåmärke och ett skrapsår på armbågen. Så hur ska jag göra? Ibland har jag ju så svårt att bestämma mig. Kolla i morgon hur det blev.

To bike or not to bike… that is the question. Tomorrow is supposed to be cold, down to -5°C in the morning with a light head wind and in the afternoon tail wind but still cold, -1°C. It has been dry today so it should not be a problem with icy roads but you never know. Last winter I fell of my bike when I hit an icy spot and that is still in my head even though I did not physically got hurt, only a big bruise on my hip and a wound on my elbow. So what will it be? Sometime I have such a hard time deciding. Check the blog tomorrow to find out.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *