egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Gym

Än så länge håller planen. Det vill säga jag styrketränade idag på lunchen. Det känns på bra i kroppen faktiskt. Jag kör fortfarande ett grundpass med maskiner, 2×15, men idag ökade jag belastningen och det blev naturligtvis jobbigare. Det är en av sakerna jag gillar med stryketräning, man kan se utvecklingen och att man blir starkare när man orkar mer.

So far so good. I am sticking to the plan at least this first day. I did go to the gym during lunch. It can really feel it in my body. I am still running a basic programme with machines, 2×15 on each, but today I raised the weights and it got of cource much harder. That is one thing I like with workout in the gym, one can real easy see the progress by how much weight one can put on.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *