egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Storm

Just nu borde jag ha varit på yoga. Jag var anmäld och hade hela dagen fokus på att jag skulle gå. Men så kom stormen. När jag kom till Malmö med bussen kände jag att, nej jag vill åka hem. Det blåste så jag blåste nästan omkull ett par gånger och jag ville inte vänta 2½ timme till innan jag skulle hem, då kanske det varit ännu värre. Så jag bangade.

Förra veckan när jag trände klockan 17 direkt efter jobbet så var jag lite för hungrig hela passet. Det orsakade lite illamående och tappad kraft. Idag åt jag en macka och två frukter på eftermiddagen för att jag ine skulle känna lika. Men när jag nu kom hem vid 17-tiden så var jag nästan lika hungrig som förra veckan. Klockan fem är ingen bra tid att träna. När jag skulle behöva äta ett ordentligt mellanmål så där vid halv tre, tre så är jag inte hungrig. Får hitta andra tider som passar eller proppa i mig mat…

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *