egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Prylar del 8

Jag lovade ju tidigare att jag skulle skriva om ett par otippade favoritprylar. Jag skrev häromdan om handväskinsatsen. Idag handlar det om en stor svart sjal. Ni som känner mig vet att jag i princip dagligen anväder sjalar och det är även bra när man är ute och långfärdscyklar. Faktiskt! Den är stor, varm, tunn och därmed också lätt. Man kan lägga den på marken och ligga eller sitta på när man pausar. Om det är lite kyligare kan man svepa den om sig när man stannar och är svettig och inte vill bli kall. Kniper det kan man också använda den som handduk om det är varmt och man vill ta sig ett dopp. Ännu en ”universlpryl” alltså.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *