egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Tidiga mornar

I tre dagar har jag gått upp strax efter klockan fem. I måndags cyklade jag ju men tisdag och onsdag så tog jag en tidig buss så jag är på jobbet redan klockan sju. Tricket är att då kan man gå hem redan klockan fyra och har ändå en hel arbetsdag bakom sig. Tänk vad enkelt det är att ändra på saker. Det är bara att bestämma sig på riktigt och sen genomföra förändringen. Hela hösten har jag gått och småtänkt på att visst borde jag börja sju… utan att det hänt nåt. Jag har hela tiden gått upp för sent, inte plockat fram kläder dan innan, läst tidningen för länge… typ. Men nu ringer klockan, snoozar en gång i fem minuter sen går jag upp och tar lagom tid på mig med frukost och tidingen. Nöjd. Det finns bara ett litet aber och det är att jag blir lite tröttare lite tidigare på kvällen. Så nu ska jag gå och plocka fram kläder och sen ska jag sova. För i morgon bitti ringer väckarklockan fem igen…

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *