egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Att få kraft

Ibland behövs det så lite för att man ska få ny kraft. Det var Oriana som var lärare idag på yogan. Hon är alldeles nyutbildad och jag har inte varit på något pass med henne förut. Precis när passet är som jobbigast, när det når toppen med en pose som heter trikanasana (triangeln) känner jag att nu kan jag inte, nu är det för jobbigt. Så jag sätter mig ned. Just då står Oriana alldeles bredvid och hon tittar på mig och blinkar till och säger ”don’t give up now” mitt i det hon just då pratar om. Den lilla blinkningen gav mig massor med ny energi och kraft att ställa mig upp och fortsätta. Det är viktigt att ta vara på det små sakerna i vardagen som man får kraft av men ännu vikigare är att man med små medel kan ge kraft till sin omgivning; ett ord, en blick eller en klapp på axeln.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *