egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Den viktiga andningen

Yoga dag tre av sju. Idag kände jag mig som en urstark björn. Jag orkade hela passet, till och med den posen jag har allra svårast för. Den heter kamelen och går ut på att man står på knä och sen böjer sig bakåt och tar tag i hälarna. Av nån anledning så frambringar den ett enormt motstånd inuti mig, mycket mer mentalt än fysiskt. Men idag klarade jag hela kamelen utan att ge upp i förtid. Det var nog mina näst bästa kameler någonsin faktiskt, bara en gång innan har det känts bättre. Jisses vad stolt jag blev över mig själv. Jag gjorde som jag blivit tillsagd när jag frågat om hur ska jag klara den: fokusera på andningen. Det jag gjorde idag var att räkna till sex på varje inandning och samma sak på varje utandning. Det gör att man har något att koncentrera sig på så att andra tankar inte ”får plats”, typ meditation. Och idag funkade det.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *