egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Till S

Idag när jag var på yogan träffade jag S. När jag gjorde min 30-dagars bikramyogautmaning (inlägg 2009-01-08) gjorde hon det samtidigt också och hon lyckades trots att hon samtidigt pluggade och jobbade på andra sidan Skåne och i teorin inte skulle ha tid. Hon berättade idag att hon håller på med en 100-dagarsutmaning, dvs 100 yogapass på 100 dagar och att hon bara hade en vecka kvar innan hon var i mål. Sånt ger perspektiv. Nu får jag följa henne sista vecka genom att för min del göra en (i det här sammanhanget fjuttig) 7-dagars yoga. Det människor som S som inspirerar mig. Om hon klarar denna (omöjliga) uppgift så ska väl jag klara att cykla kanske 30 dagar genom Sverige för att komma till mitt mål. Jag klarade ju 30-dagarsutmaningen förra året och det är något jag måste bära med mig genom resan. Om en dag känns tung så kommer det en ny som kommer att kännas bättre. Och även om det känns hopplöst så är det bara att fortsätta, det går över och man kommer fram till slut.Tack S!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *