egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

32 tältnätter (och prylar del 4)

I natt hade jag svårt att sova. Det var varmt och instängt trots att vi hade fönstret öppet. Ett tag tänkte jag nästan att jag skulle gå och slå upp tältet och sova i. Jag har sovit i tält så mycket nu att det känns konstigt att komma in och sova. Total under min semester, både resan och nu scoutlägret har jag sovit 32 nätter i tält. På semestern hade vi vårt jättetält men nu på cyklingen och scoutlägret hade jag mitt lilla favorittält, ett Hilleberg Unna. Jag skulle kalla det ett 1½ personers tält. Jag får ledigt plats i det med min packning. Det väger bara 2 kg och tar väldigt lite plats om man knör ihop det. Det är också väldigt lätt att slå upp. Det är stabilt, tätt och helt enkelt världens bästa tält som jag brukar säga… Hur jag köpte tältet skrev jag om 2009-01-03 i historien om Nisse och tältet. Läs det om du inte gjort det förut.

Bilden är från egotippen 2006, campingen i Askersund.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *