egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Retro

Håller på att packa upp från scoutlägret Retro men tar en paus och bloggar lite. Vi har haft en riktigt bra vecka på Almö i Blekinge.Temat för lägret var just retro och varje dag var ett nytt årtionde från 50-talet och framåt och veckan avslutades med en stor milleniumfest på fredagen. Vädergudarna har varit med oss hela veckan och det var endast en dag det kom några skurar. Annars har det varit uppehåll och mycket sol.

Det är ingen vilosemester att vara på scoutläger. Upp klockan halv sju, full fart hela dagen och sen i säng vid elva, halv tolv. En av mina uppgifter på lägret var att göra upp eld på morgonen och koka gröt till hela byn, 40-45 personer. Nu är ju just eldandet en av mina favoritgrejer. Att med ved, en kniv och några få tändstickor få till en stor eld på kort tid är lite utmanande och därför roligt. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig men vill ni kolla bilder och läsa om lägret så klicka här.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *