egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Utmana dig själv

”…ibland måste man stänga av hjärnan och låta kroppen göra det kroppen säger att den kan. ” Det sa Mine idag på yogaklassen. Klokt. För hur ofta ger vi inte upp därför att vi inte tror att vi orkar mer eller kan mer eller av ren och skär bekvämlighet. Det gäller att kunna utmana sig själv för att kunna utvecklas och komma vidare, i träning och även i andra sammanhang i livet.

På yogapasset handlar det också om att verkligen vara i nuet och fokusera på det man gör och inte låta tankarna fara iväg. Det är svårt och kräver ständig träning. Detta är också något man kan tillämpa i vanliga livet också, att leva nu och inte bara fokusera vad man gjorde eller inte gjorde igår eller planera vad man ska göra i morgon. Min egotripp handlar kanske ibland för mycket om att planera nästa steg, hur mycket ska jag träna och när, vad ska jag ha med mig, vilken väg ska jag välja… tusen saker som måste göras. Det ligger lite i utmaningen i sig att mentalt och fysiskt förbereda sig men det är viktigt att samtidigt göra det i nuet.

 

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *