egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

En turdag

Såna här dagar som idag är sällsynta. Man upplever dem kanske nån gång per år om ens det. Man skulle kunna kalla det en riktigt turdag. Och nu pratar jag inte om att vinna på lotto eller så utan jag är fortfarande inne på samma tema som de senaste dagarna, nämligen vind. I morse hade jag medvind till Lund. Det regnade visserligen men vad gör det när det är medvind. Och sen när jag cyklade hem till Malmö igen, gissa vad, jo jag hade medvind igen. Vinden hade vridit lite och till min fördel. Det märkliga med just vind är att det omvända, dvs motvind åt båda håll man cyklar, är mycket vanligare. Det är svårt att förklara men definitivt en sanning.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *