egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Mycket väder

Så här var det nu idag med cyklingen. I morse var det ganska kallt, kring 8-9°C och det såg ok ut inifrån. Gav mig iväg strax före sex. Insåg när jag kom ut att det kommer regn. Efter en kvart kom första regnstänken och jag stannade och satte på mig regnbyxor som jag ju borde ha haft på från början. Med regnet kom också vinden och den var naturligtvis mot. Till och med lite hagel kom det. Framåt slutet av sträckan så slutade det regna och solen tittade fram. Det slutade blåsa också. Jag hade i stort sett allt väder utom åska. När jag cyklade hem kom vinden från NV och jag cyklade mot SV så det var halvvind. Ibland hade jag fördel av det och ibland nackdel. Hem kom jag i all fall.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *