egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Nöjd

Jag är väldigt nöjd med de senaste två veckorna då jag har cyklat två gånger per vecka och yogat en gång per vecka. Känns som en bra grund att stå på. Jag har samma plan för nästa vecka också. Ett par eller tre dagars cykling och sen ett yogapass på tisdag. Sen åker vi ju på semester och är borta i fyra veckor. Då blir det ingen träning, det har vi kommit överens om min man och jag. Det vi pratat om är promenader, det ska vi nog kunna få till. Det vikiga är att vara nöjd med det. Vi har ju trots allt semester och kommer att befinna oss i bilen, på campingar, på stranden, på sevärdeheter etc. och det är det som är prioriteten. Träna kan vi göra till vardags när vi kommer hem.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *