egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

stress och rosor

En ros till mig själv!

Vad är stress? Vad blir man stressad av? Vad blir du stressad av? I morse blev det jobbigt igen. Jag lyckades ju ta mig ur den värsta stressen för en och en halv vecka sen med hjälp av rätt personer men som sagt i morse slog den till igen. Egentligen redan i går kväll när jag skulle gå och lägga mig. Och varför? Jag tror därför att jag tänkte på allt jag inte gjort i helgen. Snacka om fel fokus. I stället för att berömma mig själv för att jag faktiskt sålde loppisgrejer med scouterna, klippte rosorna, åt middag och tittade på Robinson med familjen, cyklade två mil, rensade ogräs och gjorde fint i rabatten och till slut åkte och handlade. Fast jag hann inte städa… Puh! Sett så här kanske jag helt enkelt gjorde för mycket och det tog sig uttryck i en stressreaktion. Under påsken ska jag ta det lugnt och ta hand om mig, det lovar jag mig själv här och nu. Inte prestera en massa. Bara umgås med min familj och träna lite…

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *