egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

terapeutisk blogg

Bloggen som terapeut. Tja, kanske. Jag har skrivit om det förut, att jag i vissa situationer när jag mått kasst inte kunnat ta mig ur det själv men att genom att prata med någon så har jag relativt enkelt kommut ur svackan. Under egotrippen 2006 upplevde jag ju detta oerhört starkt och jag har använt den erfarenheten efter det också. Igår när jag skrev om helgen så blev saker och ting mycket klarare och jag mådde mycket bättre efter inlägget igår. Bara man får ur sig det jobbiga så blir det bätte. Så tack er som läste gårdagens inlägg, rosen är till er också.

Stryketränade på lunchen idag; ben, mage och lite rygg. 40 minuter tillsammans med ett par kollegor.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *