egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

under bron

Vädret var inte lika fint som igår när jag begav mig ut på min cykeltur. Det såg inte ut som om det blåste men längs havet drar det alltid lite och lite motvind var det i början söderut mot öresundsbron. Har insett att jag är väldigt känslig för motvind. Undrar vad det beror på. Antagligen sitter det ganska mycket i huvudet för när jag känner att det blåser lite emot så tycker jag genast att det är jobbigt. Nåt att jobba på. Dessutom hade jag min oranga tunna jacka och den är lite för flaxig och fläppar som ett dåligt skotat segel. Måste fixa det, kanske sy in den något.

Cyklade upp och ner och under Öresundsbron och sen upp och ner igen innan jag vände och samma väg igen fast tvärtom. Lite backträning är bra till skillnad mot det platta runt om i Malmö. På hemvägen hade jag planerat att inhandla nybakta frallor på ett bageri i Limhamn men de öppnade inte förens tio och jag var där vid halv tio. Vilken miss. Nåväl. Blev butiksgräddade frallor på affärn i stället. Inte lika gott men ok i alla fall.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *