egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

konsten att lura sig själv

Nu gjorde jag det ingen. Drabbades av det-är-skönare-att-låta-bli-än-att-gå-och-träna-känslan (26/12-08). Alltså avbokade jag mitt yogapass som egentligen skulle ha börjat om en kvart. Helt plötsligt känns kvällen lång och skön och jag kan stryka, lägga upp jeans och annat som jag inte hann under helgen. Hade jag aldrig bokat yogapasset utan bara låtit söndagen flyta på hade jag vid den här tiden tyckt att helgen var slut och att jag inte skulle hinna nåt mer. Det är därför den är så förrädisk, den ger mig välbefinnande och tid men på bekostnad av träningen. Nåväl, så är det och bara att gilla läget just nu och utnyttja flytet. Träningen springer inte ifrån mig och jag har fortfarande 511 dagar på mig. Undrar hur jag ska fira 500 dagar kvar dagen vilken borde infalla den 19/2?

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *