egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

inget utlopp för aggretionerna

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Tiden rinner iväg och i morgon är det fredag igen. Igår var jag på gymmet. Hade tänkt springa men eftersom det snöat rätt bra i Lund la jag ner det. Jag blandade korta konditionspass med styrketräningsövningarna; två övningar, fem minuter i rodd- eller stepmaskin, två övningar, fem minuter osv.. Kändes som effektiva 55 minuter.

Hade tänkt träna i dag också på lunchen men tyvärr hann jag inte. Istället satt jag och blev tokig på ett datorprogram. Hade verkligen behövt träna för att avreagera mig. Känner på mig att det blivit ett riktigt bra träningspass men tyvärr blev det möten hela eftermiddagen istället.

Nu ska jag ta mig ett bad och läsa ”Träningsguiden”, en tidning som kom med posten idag. Kan nog ge mig lite ny inspriation i gymmet.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *