egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

veckan som gått

Nu var det länge sen jag skrev i bloggen. Jag fattar inte vart tiden tar vägen. Nyss var det måndag och nu helt plötsligt är det fredag kväll igen. Vart tog veckan vägen? Jag har mycket på jobbet just nu och när jag kommer hem är det ju också full fart. I måndags kväll var det rätt lungt om jag inte minns fel. I tisdags styrketränade jag på lunchen och på kvällen hade jag mina scouter. Jag är scoutledare för ett gäng 8-9 åringar. Det är skoj. I onsdags hade jag en full dag på jobbet och blev sen inslängd i en fiskgratäng när jag kom hem. Nja inte så bokstavligt men lagade den gjorde jag medan halva familjen var och tränade och sen få iväg stora sonen på scouter. Torsdag ännu mer på jobbet och sen storhandling på kvällen. Fredag äntligen ett till träningspass på gymmet igen och iväg till simhallen med yngste sonen – han fixade simborgarmärket idag!. Sen hem och åt och lugn kväll i soffan. Och sen undrar jag varför jag inte hinner träna nån kväll också. Bara jag kan börja cykla till jobbet och utnyttja pendlingstiden jag ändå har. Då kan jag få lite mer träning.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *