egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

tappad sug

Efter min lilla cykelolycka för en vecka sedan tappade jg lite sugen. Jag var ju så taggad att börja cykla så när det inte blev nåt av det så blev det inget annat heller. Visserligen var jag på tjänsteresa onsdag till lördag förra veckan vilket inte är särskilt bra ur träningssynpunkt men jag hade helt enkelt ingen lust att träna. Idag hade jag tänkt träna på gymmet på lunchen men vips hade förmiddagen gått, jag hade missat mitt mellanmål och var vrålhungrig. Det blev lunch istället för träning. Men i morgon då ska jag till gymmet.

Cyklen är numer i säkert förvar hos min mek så att jag inte lockas att ge mig ut på hala vägar igen.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *