egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

tiden rusar

Så var det då återigen fredag och bara ett träningspass hittills denna veckan. Åkte på tjänsteresa i onsdags och kom hem idag och tid till träning var återigen svårt att hitta. Veckorna bara rusar förbi och januari tar slut i morgon. För att sammanfatta månaden så kom jag igång med styrketräningen vilket jag är nöjd med. Jag bestämde mig för att cykla till jobbet ofta och regelbundet men det kom ju av sig lika fort som det började efter min vurpa på isen. Men när cykeln är fixad och temperaturen är bättre så tänker jag på det igen. Ingen tvekan. Det blev inte så många pass under januari men jag är på rätt väg, det vet jag. Nu är det fredag kväll och jag börjar bli lite småsömnig efter ha gått upp kvart över fyra i morse. Blir nog bara middag och sen soffan.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *