egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

välkommen till min nya blogg

Min blogg har fått ett nytt utseende. Jag hoppas ni kommer tycka om den. Det bygger förstås också på att jag ska kommer blogga oftare så att det finns något att läsa och titta på och det är min absoluta ambition. Förra året la jag in inlägg om ganska många saker jag skapat men i år vet jag inte vad som hände. Det är inte det att jag inte skapat något utan mer att livet liksom kom emellan. Dessutom stickade jag till mig en tennisarmbåge i våras och det la lite sorti på mitt skapande. Fast jag har ändå gjort mycket och jag har flera projekt på gång, ganska långsiktiga projekt som tar lång tid att göra. Det är ju jag och mitt motto: ”varför göra det enkelt när man kan krångla till det”. Det är så jag jobbar. Jag kommer att visa vad jag jobbar med i inlägg framöver men det kommer bland annat att bli…

…franska knutar, ett projekt med väldigt, väldigt många franska knutar.

…en slända om dagen, om en kurs i att spinna med slända som jag gick i somras.

…och vad man kan göra med en kasse ull.

Det känns kul att vara igång med bloggen igen. Jag hoppas ni vill följa med!

 

Dela på facebook

6 svar

  1. Varför göra det enkelt när man kan göra det krångligt ❤️. Mer slöjd och mer samma campingplatser nästa år tänker jag 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *