egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Tecumseh – grå tröja

Ännu ett projekt jag hållit på med till och från under året. Jag började någon gång i våras och blev klar strax före jul. Det är ett mönster som heter Tecumseh från en designern Caitlin Hunter från Boyland knitworks. Enligt mönstret skulle tröjan ha tre mönsterbårder och vara längre med långa ärmar men jag ville ha en lite nättare tröja så jag gjorde den både kortare och med 3/4-ärm. Garnet är ett merinoull från Tant Kofta och heter Soft Donegal tweed. Det som är speciellt med det garnet är att det kommer direkt från spinneriet och behöver tvättas innan man stickar av det. Älskar garnets tweedeffekt med prickar i olika färger, det blir liksom mycket mer liv i plagget.

Jag tvättade garnet när vi var på campingen i Helsingborg i våras och sen har jag stickat både i husvagnen och hemma.

Jag tvättade garnet när vi var på campingen i Helsingborg i våras och sen har jag stickat både i husvagnen och hemma.

Jag tvättade garnet när vi var på campingen i Helsingborg i våras och sen har jag stickat både i husvagnen och hemma.

 

 

 

 

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *